Hem » Jobba hos oss

Vi letar ständigt efter nya kompetenta kollegor

Notrex är Sveriges ledande leverantör av tjänster inom oberoende licensrådgivning, Software Asset Management och FinOps. Vi har framgångsrikt hjälpt våra kunder att införa SAM och undvika höga licenskostnader sedan 2004. Våra kunder är stora företag och organisationer inom både privata och offentliga sektorn.

Hos oss arbetar du med att hjälpa kunder i alla frågor som rör konsumtion av programvaror, on-premise licensiering eller molntjänster, från strategi och avtal till daglig förvaltning och specialistrådgivning eller licensrevisioner.

Notrex framgång bygger på att vi har nöjda kunder och medarbetare. Motiverade medarbetare anser vi är vägen till nöjda kunder och därför är medarbetarna vår viktigaste tillgång. Vi vill att du hela tiden utvecklas i din konsultroll, har tid avsatt för utbildning, umgås med dina kollegor under inspirerande och trevliga former, att dina insatser premieras samt att du har tid för familj och fritid vid sidan av arbetet. Vi gillar långsiktiga relationer både med våra medarbetare och våra kunder.