Jobba hos oss

Notrex söker 3 nya medarbetare

Vi söker dig som vill arbeta som Software Asset Management (SAM) konsult tillsammans med professionella kollegor på Sveriges ledande oberoende konsultbolag inom SAM.

Vill du helhjärtat ägna dig åt SAM och arbeta tillsammans med andra specialister? Är du självständig, gillar att ta ansvar och vill utvecklas i en liten organisation med stort kundfokus? Ja då är du en av de personer vi söker.

Din bakgrund

De vi söker skall ha goda licenskunskaper inom någon eller några av de stora programvaruleverantörerna; Microsoft, Oracle, IBM, Adobe, SAP m fl. Har du praktisk erfarenhet av att arbeta i Snow License Manager, FlexNet eller annat SAM verktyg är det meriterande.

Vi tror att du som söker idag arbetar som SAM konsult eller licensspecialist och vill jobba i ett team som fokuserar på SAM. Alternativt arbetar du som License manager eller med licensadministration inom en större organisation och vill ta steget till konsultrollen.

Kontakta oss

Kontakta gärna Bengt Lilliequist eller Hans Carlsson så berättar vi mer om hur det är att arbeta på ett företag där alla fokuserar på SAM! Du får gärna skicka in ditt CV till Bengt eller Hans.

Bengt Lilliequist, 0706-70 80 81, bengt.lilliequist@notrex.se

Hans Carlsson, 0708-88 84 04, hans.carlsson@notrex.se