Jobba hos oss

Notrex växer och söker nya medarbetare 

Notrex är Sveriges ledande oberoende konsultföretag inom Software Asset Management. Vi är högt specialiserade och har framgångsrikt levererat konsulttjänster inom SAM under många år. Våra kunder är stora företag och organisationer inom både privata och offentliga sektorn.

Hos oss arbetar du med att hjälpa kunder i alla frågor som rör konsumtion av programvaror, traditionell on-premise licensiering och/eller molntjänster, från strategi och avtal till daglig förvaltning och specialistrådgivning.

Notrex framgång bygger på att vi har nöjda kunder och medarbetare. Eftersom motiverade medarbetare är vägen till nöjda kunder är medarbetarna vår viktigaste tillgång. Vi vill att du löpande utvecklas i din konsultroll, har tid avsatt för utbildning, umgås med dina kollegor under inspirerande och trevliga former, att dina insatser premieras samt att du har tid för familj och fritid vid sidan av arbetet. Vi prioriterar långsiktiga relationer både med medarbetare och kunder.

 

För närvarande söker vi dig som vill arbeta som:

Konsult inom Software Asset Management

Läs mer om tjänsten och ansök genom att klicka på länken

 

IT-konsult med Snow Software kompetens

Läs mer om tjänsten och ansök genom att klicka på länken

 

Kontakta oss

Kontakta vår VD Bengt Lilliequist så berättar han mer om hur det är att arbeta på ett företag där alla fokuserar på SAM! 

Bengt Lilliequist, 0706-70 80 81, bengt.lilliequist@notrex.se